Oznanila 9. 4. 2023 – 16. 4. 2023 Leto ”A”

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE DOBRNA.

Ves teden še obhajamo velikonočno osmino, ko smo še polni velikonočnega veselja in to veselje želimo deliti z drugimi ljudmi. Še zlasti jutri na velikonočni ponedeljek nas pot vodi v Emavs, kakor učenca, ko sta na poti spoznaala poveličanega in Vstalega Gospoda. Zato lepo vabljeni k Sv. Miklavžu. Tudi na belo nedeljo bo sv. maša na podružni cerkvi. Od torka naprej imamo reden verouk, razen, če ste z katehistinjama drugače dogovorjeni. Iskreno se zahvaljujem za velikonočno darovanje  in za darove, ki ste jih namenili za vzdrževanje Božjega groba v Sveti deželi. Obenem se zahvaljujem pevcem in pevkam za doživeto spremljanje bogoslužja, predstavnicama  Lokovine za ureditev božjega groba in okrasitev cerkve, gospe Zinki za urejanje oltarjev z prti, gospodu Pavletu za tehnično podporo, vsem bralcem in bralkam za posredovano božjo besedo in ministrantom in ministrantkam za sodelovanje pri oltarju, skratka iskrena hvala vsem, ki ste kakor koli pripomogli, da je praznovanje nemoteno potekalo.

Živimo kot velikonočni kristjani polni vere, upanja in ljubezni do vtalega Gospoda in to velikonočno izkušnjo delimo tudi z drugimi.

Vaš Milan žpk

 

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE SV. JOŠT NA KOZJAKU

Ves teden še obhajamo velikonočno osmino, ko smo še polni velikonočnega veselja in to veselje želimo deliti tudi z drugimi ljudmi. Še zlasti jutri na velikonočni ponedeljek nas pot vodi v Emavs, kakor učenca, ko sta na poti spoznala poveličanega in vstalega Gospoda. Zato lepo vabljeni k sveti maši. Iskreno se zahvaljujem za velikonočno darovanje, nekaj bomo dali za vzdrževanje Božjega groba v Sveti deželi. Zahvaljujem se vam, da ste lepo očistili in okrasili cerkev, pevcem in pevkam in vsem faranom za lepo sodelovanje pri petju.

Bodimo velikonočni kristjani, polni vere, upanja in ljubezni do Vstalega Gospoda in to velikonočno izkušnjo delimo z drugimi.

Milan žpk