Oznanila 4. 11. 2017 – 11. 11. 2018 Leto ”B”

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE  DOBRNA

Začenjamo z rednim veroukom, le da prvi in drugi razred v torek nimata verouka. V soboto je Martinova sobota, zato bo lepa kulturna prireditev v predverju hotela Vita. Vmes bo tudi blagoslov novega vina. Vabljeni na družabno srečanje. Danes se iskreno zahvaljujem za prvonedeljsko nabirko. Družina čaka na naročnike. V župnišču imam na voljo družinsko pratiko, za leto 2019. Cena je 5,90€.

Vaš Milan žpk

 

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE SV. JOŠT NA KOZJAKU

Lepo vabljeni k sveti maši v soboto. Ob enem vas lepo vabim na kulturno prireditev na Dobrno, ki se bo odvijala tudi v soboto, v predverju hotela Vita. Blagoslovili bomo tudi novo vino in se krepili z dobrotami ki bodo pripravljene. Centralna peč je sedaj usposobljena za ogrevanje. Tudi za to delo se zahvaljujem gospodu Žužek Pavlu. Gospodu Stanku Javorniku in sodelavcem, se zahvaljujem, ker so vzhodno stran žup. cerkve zavarovali pred morebitnim snegom in umazanijo. Za praznik vseh svetnikov, ste darovali 263€. Iskrena hvala! Gasilci iz Doliča vabijo:

            PGD Dolič Šentflorjan v nedeljo, 4.11.2018 ob 16. uri organizira v telovadnici osnove šole na Kozjaku tečaj temeljnih postopkov oživljanja z defibrilatorjem. Ker so ob zastoju srca pomembne sekunde je dobro, da se čim več ljudi usposobi za izvajanje temeljnih postopkov oživljanja, saj je na Kozjaku lociran defibrilator na kmetiji Hrustel in tako dosegljiv krajanom Kozjaka. Zato na tečaj vabljeni vsi, ki bi se radi naučili ali obnovili, kako pomagat bližnjemu če se zgodi zastoj srca.

Milan žpk