Oznanila 31.12. 2017 – 7. 1. 2018 Leto ”B”

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE  DOBRNA

Zaključujemo koledarsko leto in jutri že vstopamo v NOVO LETO 2018. Zapeli bomo zahvalno pesem za vse prejete dobrote tega leta. Z velikim zaupanjem stopimo v Novo leto. Tudi Novo leto začnimo v imenu Troedinega Boga in Njemu priporočimo našo prihodnost. Jutri bosta obe sv. maši v dopoldanskem času, da lahko popoldne blagoslavljam. Jutri popoldne bi rad blagoslovil še spodnjo Lokovino,v torek pa Pristovo. V sredo bom nadaljeval v Vinski gorici do večerne sv. maše. V četrtek zaradi verouka ne bom mogel vršiti blagoslova, v petek dopoldne obiskujem bolnike in ostarele in pri njih bom tudi opravil blagoslov. Popoldne do večerne sv. maše blagoslavljam po naselju Dobrna in v soboto, stem da imam vmes še praznične sv. maše. V soboto obhajamo praznik Sv. treh kraljev. Lepo vabljeni k sv. mašam in blagoslovu vode v čast Sv. trem kraljem. Prihodnja nedelja je posvečena Jezusovemu krstu in je tudi prva nedelja v  Novem letu. Iskreno priporočim nedeljsko nabirko. Naročniki Družine in Ognjišča lepo vas vabim, da obnovite naročnino za prihodnje leto. Lahko plačate v dveh obrokih. Ostanite zvesti in še nove naročnike vabimo. Na koru in tukaj v prezbiteriju smo obnovili električno razsvetljavo in nabavili smo 1000l kurilnega olja za novo stavbo.

Vsem župljanom in vsem ljudem dobre volje želim SREČNO IN BLAGOSLOVLJENO NOVO LETO 2018.

Vaš Milan župnik

 

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE SV. JOŠT NA KOZJAKU

Zaključujemo  koledarsko leto in jutri že vstopamo v NOVO LETO 2018. Zapeli bomo zahvalno pesem za vse prejete dobrote tega leta. Z velikim zaupanjem stopimo v Novo leto. Tudi Novo leto začnimo v imenu Troedinega Boga in Njemu priporočimo našo prihodnost. Zato vas jutri vabim k sveti maši. Tudi na praznik Svetih treh kraljev bo sveta maša ob 9h in blagoslov vode, ki jo tudi solimo zaradi obstojnosti. Lepo vabim naročnike Ognjišča, da se oglasite in obnovite naročnino. Lahko jo plačate v dveh obrokih. Naročnina za celo leto znaša le 32€. Vabim tudi nove naročnike. Botri in botre z veseljem prinašajte prostovoljne darove za obnovo fasade. Ne bomo začeli prej z obnovo, dokler ne bo zbran denar, ki je predviden v predračunu.

Želim vam vsem ljudem na področju Paškega Kozjaka, ki spadate pod okrilje Sv. Jošta SREČNO IN BLAGOSLOVLJENO NOVO LETO 2018.

Milan župnik.