Oznanila 3. 3. 2013 – 10. 3. 2013 Leto ”C”

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE  DOBRNA

Lepo vabljeni k svetim mašam in ob petkih in nedeljah k pobožnosti sv. križevega pota. V torek se bomo poslovili od rajne Javornik Angele iz Zavrha. Namesto cvetja vas lepo prosim, če darujete za svete maše in za potrebe cerkve. Za ogrevanje cerkve, župnišča in veroučne učilnice je zmanjkalo kurilnega olja, vendar kurilna sezona se še ni končala. Zato bo potrebno še kaj nabaviti, da nas ne bo zeblo. Zato danes lepo prosim, če kaj primaknete še za ogrevanje, ker je prva nedelja. Iskrena hvala.

Danes je večnamenska dvorana odprta. Pojdite si jo ogledati, da vidite kaj smo naredili v tako kratkem času. Topli pod je položen, 140 stolov je nameščenih. Potrebno bo narediti še oder za predstave in namestiti še zavese. Polagalec toplega poda mi je naredil vse zastonj. Upam, da bo po Veliki noči dvorana že pripravljena za blagoslov in za otvoritev. 

Za v četrtek ponovno sklicujem sejo župnijskega pastoralnega sveta, Ključarjev, članov Karitas. Seja bo po večerni sv. maši v veroučni učilnici. Snov moramo sproti predelovati in ne smemo zamujati. Zato prosim za zanesljivo udeležbo.

Šolska mladina ima redna srečanja ta teden. Družino si vzemite naročniki.

V mesecu marcu skrbite za urejenost župnijske cerkve župljani iz Loke. Vam iz Klanca iskrena hvala, ker ste imeli skrb v februarju.

Vsem želim lep in blagoslovljen postni čas.

Milan,  župnik