Oznanila 19. 5. 2013 – 26. 5. 2013 Leto ”C”

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE  DOBRNA

Ta teden nadaljujemo z šmarnicami in se bomo priporočali Sv. Duhu skupaj z birmanci, da bodo ta dar sprejeli z globoko vero. Jutri ob 18.30h bo med nami gospod birmovalec, generalni vikar celjske škofije in opat v Celju Marjan Jezernik. Veroučenci, birmanci, prvoobhajanci in ostali se zberemo pravočasno. Gospod se bo srečal z vsemi, nato bova somaševala. Lepo vabim starše in ostale, da se zberemo v čim večjem številu. Birmovalec bo tudi kaj vprašal, zato pogumno odgovorimo. Vse dneve bo sv. maša zvečer razen v četrtek, ko imajo v šoli zaključno Akademijo in sem nanjo vabljen.

V soboto bo 19 fantov in deklet prejelo zakrament svete birme. Zbiramo se od 9.30h naprej. Med sveto mašo vzorno sodelujmo. Bo poskrbljeno tudi za slikanje, zato ne nasedajte tujim fotografom.

V nedeljo bo sveta maša pri Miklavžu združena z srečanjem starejših župljanov, kakor je bilo lani v jeseni. Med sveto mašo boste lahko prejeli bolniško maziljenje. Po maši pa bo prijetno druženje ob dobrotah in dobri kapljici. Pridite v čim večjem številu. Starejšim omogočimo prevoz.

Ta teden je reden verouk. Družina čaka na naročnike.Obvarovani smo bili pozebe, ne pozabimo prositi za zdravo vreme, za dobro letino in za blagoslov pri delu. Prazno je delo brez žegna z nebes pravi Slomšek.

Bog vas blagoslovi.

Milan, župnik