Oznanila 14. 4. 2013 – 21. 4. 2013 Leto ”C”

DRAGI ŽUPLJANI ŽUPNIJE  DOBRNA

Lepo vabljeni k sveti maši tudi ob delavnikih. Nadaljujemo z molitveno uro ob četrtkih za nove duhovne poklice. Sicer smo ta teden še posebej vabljeni k molitveni osmini za duhovne poklice, saj v nedeljo obhajamo nedeljo Dobrega pastirja. Od petka popoldne in do nedelje do kosila bo naša župnija gostila dva bogoslovca naše mariborske nadškofije. Spoznavala bosta življenje na župniji in v nedeljo se bosta pred-stavila pri obeh svetih mašah in povedala kaj o sebi. Tako bosta v nedeljo onadva pridigala in nas spodbujala k pristnemu krščanskemu življenju. Vsi lepo vabljeni in še zlasti šolska mladina in mladi nasploh. V nedeljo ste iskreno vabljeni k sv. Miklavžu.

Večnamenska dvorana je pripravljena za različne prireditve. Tako ste že danes vabljeni k ogledu veseloigre Nebesa na zemlji. Predstava bo v nedeljo 28.4. ob 16h. Igro bo predstavila dramska skupina iz Zgornje Ložnice pri Slov. Bistrici. To predstavo vam podarjam v zahvalo za lepo sodelovanje in da nam je uspelo dvorano tako lepo urediti v kratkem času in z minimal-nimi stroški. V petek bomo imeli po večerni sv. maši sestanek člani ŽPS, ključarji in člani Karitas. Nadal-jevali bomo snov predvideno za april in srečali se bomo z bogoslovcema. Prosim za zanesljivo udeležbo.

Verouk teče po ustaljenem redu, le da birmanci imajo srečanje v torek ob 7.30h zjutraj in prvoobhajanci v nedeljo po prvi maši skupaj z starši. Če se otroci ne udeležujejo svete maše potem sploh ne bodo vedeli zakaj sploh gredo k prvemu sv. obhajilu. Zato prosim vas starši sodelujte bolj zavzeto in ne kažite tako brezbrižen odnos do vsega.

Družina čaka na naročnike.

Želim vam lep in blagoslovljen teden.

Milan, župnik